Waarom Cyber Crime The Game?

Sinds de lancering van Cyber Crime The Game hebben bedrijven een significante daling in phishing-aanvallen gemeld. Werknemers die de game speelden, konden verdachte e-mails sneller identificeren en daarop correct handelen. Er zijn voorbeelden van een afname van 50% in succesvolle cyberaanvallen na het spelen van onze game als onderdeel van hun beveiligingstraining. Deze game werd daarbij gebruikt als kick-off voor een awareness campagne, waarbij de interesse gewekt werd om ook het vervolgtraject (e-learning die voor herhaling zorgt) met aandacht en enthousiasme te blijven volgen.

Voor iedereen

Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde IT-expert, Cyber Crime The Game biedt uitdagingen op maat. Na het spelen van de game beschikken alle medewerkers over dezelfde benodigde cybersecurity baseline.

Beginners leren de basisprincipes van online veiligheid en de gevaren van internet, terwijl experts hun kennis (tegen elkaar) kunnen testen op een interactieve en realistische manier.

Hoe werkt het?

Cyber Crime The Game is ontworpen om spelers te leren denken als een cybercrimineel, zodat ze beter voorbereid zijn op echte aanvallen. Door middel van gamification worden spelers geconfronteerd met verschillende scenario’s waarin ze moeten kiezen hoe te reageren op potentiële bedreigingen.

De keuzes die ze maken, hebben directe gevolgen in het spel, waardoor ze leren van hun fouten in een veilige omgeving.

De voordelen van Cyber Crime The Game

  • Bewustwording: vergroot het bewustzijn van cyberdreigingen op een leuke en interactieve manier.
  • Onderwijs: biedt essentiële kennis over hoe cyberaanvallen te voorkomen.
  • Engagement: houdt werknemers betrokken en gemotiveerd om te leren over cybersecurity.
  • Analyse: geeft inzicht in de sterke en zwakke punten van de speler op het gebied van cybersecurity (ook aan de aanvrager).
  • Toetsing: na het spelen van de game wordt een toets met 10 vragen aangeboden. De speler kan aan de hand van deze toets laten zien dat hij/zij de materie begrijpt.
  • Certificaat: aan het einde van de game krijgt de speler een certificaat met zijn/haar score.

Een demo proberen?

Wij bieden een gratis demo van Cyber Crime The Game aan, zodat bedrijven zelf de impact van de game kunnen ervaren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Cyber Crime The Game zorgt voor bewustzijn omtrent cyber awareness.