Complete bewustwording en draagvlak voor cybercriminaliteit in 2,5 uur
Complete bewustwording en draagvlak voor cybercriminaliteit in 2,5 uur
Maximale beleving door het toepassen van gamification en storytelling
Maximale beleving door het toepassen van gamification en storytelling
Getest door meer dan 100 cybersecurity experts: ★★★★★
Getest door meer dan 100 cybersecurity experts: ★★★★★

Wie zijn wij

Kort gezegd: Uitjesbazen en Gamificationers. Met een gepassioneerd team van 25 collega’s ontwikkelen wij games die impact maken. Inmiddels kennen we meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen en maken van games. Oorspronkelijk gestart met Uitjesbazen, later uitgebreid met Gamificationers. Een tak binnen ons bedrijf die zich volledig richt op gamification. En met succes. Zo hebben wij al diverse serious games ontwikkeld voor burgers, bedrijven en de overheid met ondermijnende criminaliteit als hoofdonderwerp. Denk aan Hosselaar en Eenheid 75.

Met Cyber Crime hebben we een game ontwikkeld die niet alleen wordt begrepen door IT-professionals, maar door iedereen. Zo streven we naar een wereld waarin jij als individu de kennis en vaardigheden hebt om jezelf te beschermen tegen cybercriminaliteit.

Samenwerking met cybersecurity expert

En dit doen we niet alleen. Samen met Dick, die CISSP en CISM gecertificeerd is, hebben we de handen ineen geslagen. Als cybersecurity expert heeft hij meer dan 5+ jaar ervaring in cybersecurity. We hebben zijn kennis, knowhow en presentaties gebundeld en gebruikt in de game, zonder concessies te maken aan de gameplay.

Ons team van 25+ experts!

Impact Cyber Crime The Game

Cyber Crime The Game
E-learning of workshop
Cyber Crime The Game + Nazorg

Je hebt Cyber Crime The Game gespeeld, maar wat nu? Je bent getest op cyber awareness en ontvangt, indien geslaagd, een certificaat. Het is nu tijd om de volgende stap te zetten in cybercriminaliteit. Dick zal hiervoor een afsluitende videocall met je inplannen om de data en resultaten door te spreken. Dit is noodzakelijk om te bepalen wat jullie nodig hebben om de curve niet te laten afzwakken. Om op lange termijn profijt te hebben van onze wake-up call, kan het zijn dat wij een natraject voor cybercriminaliteit aanbevelen bij een van onze partners, bijvoorbeeld in de vorm van een e-learning.

Meet the players

Cybersecurity specialist

“In mijn rol als Information Security Officer (ISO) verstrek ik strategisch advies aan het management over het omgaan met informatiebeveiliging. Mijn expertise omvat beleid, routekaarten, (tegen)- maatregelen, risico’s en andere gerelateerde gebieden. “Got “caught” by the interesting and amazing world of cybersecurity and specifically the awareness part.” 

Dick Schouten COO | CISSP | CISM

Gamification specialist

“Mijn rol binnen Gamificationers is het creëren van games met maatschappelijke impact. Wij geloven écht in de slagkracht van gamification, serious games en game-based learning. Een boodschap maakt pas indruk als het tot leven komt. Dit willen wij hoe dan ook bereiken met onze games.”

Joris van den Bergh CEO

Business specialist

“In mijn rol zorg ik voor het klantcontact. Onze games gaan nét een stapje verder. Van gamedidactiek tot marketing en van e-learnings tot praktijkgerichte situaties. Samen zorgen we ervoor dat we maatschappelijke problemen aanpakken op een manier die bijblijft.”

Dirk Delisse CFO

Your wake up call for cyber awareness

Ben jij al bewust van de gevaren van cybercriminaliteit? Zet vandaag nog vrijblijvend de eerste stap in cybersecurity!

Vraag nu een gratis demo aan