Expert op het gebied van gamification!

Joris is een expert op het gebied van gamification. Zijn verhalen reiken tot ver buiten onze landsgrenzen. Met zijn kenmerkende Brabantse tongval en aanstekelijke enthousiasme weet hij elke zaal te boeien.

Joris heeft door de jaren heen talloze internationale avonturen beleefd, waarbij hij diep in de wereld van cyber criminaliteit is gedoken met een bevriende expert op dat gebied. Zijn grootste project, de ‘Cyber Crime Game’, is een baanbrekend initiatief dat wereldwijd de aandacht heeft getrokken. Waarbij zelfs de koning de game heeft gezien…

Met een passie voor gamification en een scherp inzicht op dit gebied, biedt Joris een unieke kijk op hoe games niet alleen vermaken, maar een volwassen publiek op een geheel nieuwe wijze bewust wordt en leert. Hij weet zijn intrinsieke motivatie over te brengen op zijn publiek, waardoor hij niet alleen informeert, maar ook inspireert. 

Zijn presentatie duurt 45 minuten. Centraal staat het opbouwen van een onderneming op een speelse wijze, wat langzaamaan overvloeit in gamification. Centraal staat de cybercrimegame. Het grootste project van de afgelopen 15 jaar.