CYBER CINEMA – Coming Soon!

Cyber Crime the Game is na de zomervakantie alleen nog maar te boeken via officiële cybersecurity partners / resellers. Zij zorgen voor een compleet securityplan voor de lange termijn (NIS2 conform), zodat wij ons kunnen focussen op waar wij goed in zijn. Via gamification zorg dragen voor bewustwording, begrip, activatie en enthousiasme om meer te willen weten over het onderwerp. Wij zorgen voor een complete(!) beleving. Van aanvraag tot aftersale.

Wisten jullie dat bij het boeken van de cybercrimegame inbegrepen zit:

  • Gepersonaliseerde (fysieke) gametickets
  • Gepersonaliseerde uitnodiging van Phantom X op camera
  • Optioneel: popcorn, inclusief bakjes in stijl.

Om alles kracht bij te zetten bieden wij onze partners de cybercinema aan om belangstellende te ontvangen voor een korte presentatie, de game (te spelen) en een plan van aanpak te bespreken. De game is gratis te spelen door: C-level / Management / Security Officers / HR Management.

De zomervakantie wordt volop benut om de cybercinema te lanceren.
Wil je alvast een boeking doen? Vraag je cybersecurity partner om een gratis tickets!

Meer dan alleen een spel

Deze Cyber Awareness Game is meer dan alleen een spel; het is een rollenspel dat de kracht van gamification benut om een serieuze boodschap over te brengen op een toegankelijke en aantrekkelijke manier. Doe mee met ons op deze interactieve reis en word een cyberheld in uw eigen digitale wereld!