#1 – Hacker veiligheid
#1 – Hacker veiligheid
#2 – Phishing
#2 – Phishing
#3 – Ransomware
#3 – Ransomware
#4 – CEO Fraude
#4 – CEO Fraude

Maak kennis met PhantomX

Een mysterieuze hacker genaamd PhantomX heeft jouw systeem gegijzeld. Hij belooft jouw systeem weer vrij te geven als je hem helpt. Ontdek de duistere kant van de digitale wereld, terwijl je aan de slag gaat om je eigen bedrijf te hacken. Het versturen van een phishing mail, het verspreiden van ransomware en het inzetten van jouw eigen CEO. PhantomX laat niks aan het toeval over en heeft zich letterlijk overal voor ingelezen.

  • Een dynamische game die voortdurend inspeelt op actualiteiten in de wereld (onder andere met AI-tools voor stemvervorming en het schrijven van phishing mails).
  • Laat je onderdompelen in het verhaal achter de cyber kill chain en speel het uit in twee uur. Of kies je moment en speel het per level van 10 á 15 minuten.
  • De game wordt volledig gepersonaliseerd. Zo zie je eigen collega’s in beeld, en als klap op de vuurpijl hoor je ineens je CEO met zijn eigen stem terug door middel van AI.

Welcome to the club

Bekijk de levels

In de game laten wij je kennismaken met een hacker. Hij neemt je mee op reis. Een reis die je nooit meer zult vergeten. Je gaat onderweg ook slachtoffers maken. Zo zie je voor het eerst zowel de dader- als wel de slachtofferkant! Ontdek de gevaren van phishing, spearphishing, ceo fraude, en veel meer. Altijd gericht op menselijk kant. Social engineering. Dat is waar de game omdraait. Inclusief nieuwe levels met chatgpt én AI (deepfakes, van jouw éigen collega’s)

What one must learn to do, one learns by doing

De quote hierboven is van Aristoteles en is precies waar het om draait bij onze game. Leer hoe je te werk gaat als een echte hacker en hoe je jezelf het beste kunt weren tegen cyberaanvallen.

Speel hier de demo!